Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel2002

25. 8. 2012 20:33
Ale VV byly přece před volbami 2010 s ODS už dohodnuti

stejně jako Bursík byl dohodnutý s ODS před volbami 2006, že se s ní po volbách spojí. To vám nestačí přiznání Topolánka?

Přemýšlejte...ODS mělo před volbami 2006 před ČSSD sice náskok, ale pouze jeden kolaiční partner KDU-ČSL (Kalousek) jí nestačil k vládě.Proto musel do SZ přijít Bursík, udělat čistky a za pomocí sdělovacích prostředků se dostat do parlamentu a spojit se s ODS.

Ten samý scénář se opakoval v r. 2010 (spoluprácí s ODS zkompromitované Zelené a KDU-ČSL) vystřídali nové umělé pravicové subjekty se stejným programem jako ODS tzn.TOP09 (Kalousek) a VV (John, Peake).

0 0
možnosti

stařec bez moře

25. 8. 2012 11:18
moudrost je v rozhledu a zkušenostech

když bude autor na sobě cílevědomě pracovat, tak za padesát let by se mohl stát moudrým

1 0
možnosti

Tulák123

24. 8. 2012 22:21
Proč pořád za všecno můžou VV?

Jako z nahrávek je patrné, že cíl VV byl do značné míry komerční, ale to stejné dělá ODS, TOP09 i ČSSD a to v mnohem větším měřítku. Na druhou stranu působení VV ve vládě získává čím dál tím víc pozitivní efekt. Začalo to provětráním ministerstva dopravy Bártou, kdy vyhozené náměstky, kteří evidentně resort doslova tunelovali okamžitě přijal Fuksa (To Vám taky nevadí, že?), ale podařilo se to zamést. Dále Lessy a jeho zrušení povinného hlášení vyšetřovaných kauz politikům. Bez toho by tady nebyla ani kauza Rath, ani Parkanová a ani nikdo další.

Navíc už tím, že chtěli ukořistit korýtka dlouho vyžíraná lidmi z ODS a dalších, se aspoň některé věci dostaly ven. To je taky špatně, že?

2 0
možnosti

lord Acton

24. 8. 2012 22:26
Re: Proč pořád za všecno můžou VV?

No já bych to nechal na voličích, podle posledních preferencí mají podporu zhruba desetinovou proti parlamentním volbám. Volič je suverén, jenom volič určí, zda je s prací politika spokojen či nikoli. - Doufám, že se nedočkám reakce ve stylu kmotři a spiknutí....

1 0
možnosti

MUDr. madqwert

24. 8. 2012 21:34
vzhledem k tvemu mladi te upozornim na maly detail

ktereho sis zrejme nevsiml... pises o sledovani politiku ODS firmou ABL a odvolavas se na kmentu... opravdu je sledovala ABL nebo to byla neci zakazka? protoze z toho co pises ty i kmenta, by to znamenalo, ze je ABL sledovala pro sve soukrome zajmy... to ovsem neni pravda... to sledovani bylo na zakazku? ci? to uz kmenta v te sve knizce, nepise, ze? no ja ti to klidne reknu: na zakazku kmotru ODS ;-D

PS: jeste bych ti doporucil precist si rozsudek soudce sotta v kauze barta vcetne zduvodneni, to ti otevre oci ;-D

0 0
možnosti

lord Acton

24. 8. 2012 21:45
Re: vzhledem k tvemu mladi te upozornim na maly detail

Když někdo dělá křivárny na objednávku, tak to není polehčující okolnost. Tento článek je o VV (ABL)....

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Začátky jsou těžké.