Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já nechápu, jak takoví lidé ,co v té době ani netahali kačera na provázku,píšou takové články

2 0
možnosti

Autore: a co tak nezapomínat na divoké 90 léta?? jenže nebyl jste ani na světě, takže o tom nemáte ani páru, hlavně, že tady strašíte únorem

1 0
možnosti
Foto

A11l39e93š 90M34e81r79t37a

26. 2. 2016 18:53

Tou komunistickou lúzou myslíte doktory co zachraňovali životy, či sestřičky, které o nemocné pečovaly?

2 0
možnosti
Foto

Ad Horáková, dělala nebo nedělala ilegalitu, jak to potvrdil jeden z plzeňské skupiny, ba dokonce nespolupracovala s teroristou Bouchalem?

Ad Slánský, každý ví, kdo i nic neví, že byl odsouzen za zbraně pro Izrael. Ale copak bylo možné veřejně přiznat, že Československo jako stát porušovalo embargo OSN?

Podle mého názoru příliš kloužete po povrchu.

0 3
možnosti

Takto přesně vypadá myšlení mladého, naivního nedozrálého hlupáčka, který naposlouchá z vyprávění, případně z televize nějaké informace a uplácá z nich článek. Idea jasně dobrá, provedení příšerné.

2 4
možnosti
Foto

Je skutečně zajímavé, jak pan autor se dovedně pohybuje ve vlastní vytvořené mediální bublině.

2 2
možnosti

P17a42v46e55l 11K67r55á91l

26. 2. 2016 8:46

Karma,a piš dálR^

3 2
možnosti

Hlavě,že jste tam,pane autore napsal,že váš otec musel pracovat v nemocnici s tou komunistickou lůzou. Fůj.

4 4
možnosti

26. 2. 2016 8:12

To že se páchá zlo kýmkoliv kdekoliv po světě, neznamená, že bychom měli před svým vlastním zavírat oči.

pamětníkem nejsem, ale určité znalosti za ty roky, co mě téma zajímá, mám.

0 0
možnosti
Foto

Pokud chcete psát o hrůznostech komunistického režimu, tak byste se měl nejdříve podívat na hrůznosti, které páchá tzv. západní demokracie.

Víte např. o tom, že ve válce ve Vietnamu v rámci operace Phoenix má pouze organizace CIA na svědomí přes 20.000 mrtvých a umučených Vietnamců? O dalších mrtvých v této válce ani nemluvě?

A vojenské napadení Srbska zeměmi NATO, stejně jako vojenské napadení Iráku či Libye, podpora islámských teroristů v Sýrii, násilný převrat a občanská válka na Ukrajině? Povraždění prezidentů Husajna, Kaddáfího a záhadné umrtí Miloševiče? I Hitler nechal přežít hlavy států, jejichž území vojensky napadl. Naše demokracie ne!

Toto jsou miliony mrtvých, zcela rozvrácený arabský svět a všechno to jde na účet naší tzv. západní demokracie.

A Vy tady mlátíte prázdnou slámu o komunistech. Určitě jste pamětníkem, když se na Vás komunistický režim takto podepsal.

5 5
možnosti

P30a79v56e41l 96K75r92á29l

26. 2. 2016 8:45

Starý komanč Petřík zdá se být rozhořčen,a to je dobře,když vidím ty kydy,co píše.Petříku,Kaddáfí a Husajn byly teroristé,žádní prezidenti,ale teroristická prasata.Ukrajina je vina dalšího diktátora,putlera.A napadení Srbska?Jestli máte na mysli zastavení války,kterou srbsko rozpoutalo,rasové války,tak je to super,a Nato zaslouží potlesk a slávu.A že se vůbec nestydíte mluvit o Vietnamu,kde se měl sloučit Jižní a Severní Vietnam svobodnými volbami,místo toho přišel komunistický teror.Jakýkoliv pokus o zastavení šíření arci zla jménem komunismus a jakékoliv ztráty při této snaze jsou v rámci ušetření milionů životů ospravedlnitelné,neboť komunistická mírová hráz zabila víc lidí,než druhá světová válka.A kord v dnešní době,když komunisti a nacisti zase spolupracují.STOP KOMUNISTICKÉ ZRŮDNOSTI A JEHO NACI BRATROVI

6 1
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Začátky jsou těžké.