Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A nejde srovnávat komunisty 50 let ty dnešní o dost mladší. Dnes lidé volí komunisty jen proto, že jsou levicovou stranou a ne kvůli nějakému zavírání do vězení za vlastní názory, uličním výborům atd. A jinou levicovou stranu tady ani nemáme. ČSSD je spíše pseudolevicová Před 10 a více lety byla o něco více levicovější. Vždyť letos odmítla po x letech zvýšit životní minimum.

0 1
možnosti

Když se vyjadřuji o komunistech, měl bych sledovat alespoň jejich rétoriku!

0 0
možnosti

Člověče, jestli je psaní vaší největší zálibou, tak by bylo celkem záhodno se mu alespoň minimálně naučit. Protože to, co produkujete teď, to je přímo strašidelný.8-o

6 1
možnosti
Foto

A98l84e22š 86M62e55r16t17a

25. 4. 2016 21:39

Ve veřejné správě se to ztratí.

2 1
možnosti
Foto

No,vážený něco tak blbeho jsem už dlouho nečetl. Pletete si pojmy s dojmy.A jestli se zajímate o politiku a historii,tak prosím raději začněte od začátku znova studovat. A spisovatel......pánbůh s námi.

2 0
možnosti

Článek je slátanina bez ladu a skladu. Pokud chcete psát, snažte se držet tématu.

Pouliční nebyl výbor, nýbrž osvětlení. Výbor byl uliční, což Vám děda nějak zapomněl sdělit.

Používáním slov jako "lůza" budete u většiny trochu vzdělaných lidí za primitního hodně hloupého Honzu ze Lhoty. A to jistě nechcete.

11 1
možnosti
Foto

A co kdyby jste ten termín vůbec přestal používat. Stejně se jedná o kolektivistický pojem, tedy navádějící k levicovému myšlení. Jinak řečeno, jeho použitím se stáváte levičákem jako hrom. A kazite všechny levicovou ideologií.

0 2
možnosti

:-)....Jako budoucí spisovatel byste měl ovládat český jazyk a nepsat Hlinkovi gardy!

3 0
možnosti
Foto

J64a36n23a 71M21a58j16o52v74á

25. 4. 2016 19:29

1) Víte, že neumíte udržet souvislost textu ani v tak krátkém článku?

2) Víte, že neumíte psát česky?

3) Víte, že luza je chátra, sebranka, holota? Osoby zbavené všeho včetně vlastní vůle?

14 0
možnosti

Mezi lůzou a extrémisty je obrovský rozdíl a nějak Vám tady tato označení dost splývají. Asi z němčiny odvozená slova jako - ksindl, spodina (Bodensatz) to potvrzují.

0 0
možnosti

V minulém blogu jste psal o lůze v souvislosti se zaměstnanci pneuservisu. Tak prosím dejte odkaz, kde jste psal o lůze v nemocnici.

0 0
možnosti

To je asi zbytečný dotaz, autor nedokázal udržet myšlenku ani ve článku, natož by to zvládl v diskuzi :-P. Lůza jsou zřejmě všichni co neposkakují hned tak, jak si tento intelektuál představuje....

8 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Začátky jsou těžké.