Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

"Ale když vidíme, co způsobily předchozí karikatury proroka Mohameda například v Dánsku, říkáme si, jestli to vůbec má právo svobody projevu cenu." Fajn, a čeho všeho se ještě vzdáte, protože to "nemá cenu" hájit? Co všechno si necháte vzít? Věřte, že kolem vás je dost lidí, co to zkusí. S vaším přístupem jste potrava.

17 0
možnosti
JS

uz jenom veprove

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/halal/r~93b2843ab75d11e4aff10025900fea04/

zenskym sukne

https://www.youtube.com/watch?v=46XT_NY14nE

a stavbu snehulaku

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/saudsti-arabove-nesmeji-stavet-snehulaky-je-to-proti-islamu/r~e2151a489a7f11e498be002590604f2e/

jo a taky pochopitelne nesmite byt zid

https://www.youtube.com/watch?v=d3Lq7EgT8Rs

to vsechno totiz muslimy smrtelne urazi a proto to musime v evrope vsechno zakazat. Jinak riskujeme dle autora blogu ODPOVIDAJICI reakci... :-P

7 0
možnosti
Foto

Je suis David Haines :) Myslím, že vás chápu. Nechci tím tragedii nějak zlehčovat, ale pokud bych měla vybrat oběť terorismu, kterou potom oslavovat, tak taky zvolím někoho jiného. Byly oběti jako Vámi zmíněný terorista, byli oběti co jeli s vědomím rizika něco dělat do Syrie jako novináři, humanitární pracovníci, nebo zdravotníci a tak podobně. O tom, co měl znamenat krok s karikaturami jsem taky dost přemýšlela. Mělo to něco řešit? Nemělo to něco řešit? Jak píše dole Jirka Oulický, je možné že prostě jen chtěli formou karikatury vyjádřit svůj názor, nebo to trochu odlehčit. A teď jde o to, jestli to udělali s vědomím rizika a nebo nevěděli, co se může stát.Ta reakce byla předvídatelná. Džihád za prorokovu karikaturu už tu v minulosti byl a ne jednou. Dokonce jsme se o nějakém takovém případu učili my v ZSV na střední škole a to už je řádka let. Takže opravdu nevím. Nicméně každopádně nechci tragedii nijak zlehčovat a reakci IS na karikatury samozřejmě odsuzuju.

1 5
možnosti
Foto

Byly oběti jako Vámi zmíněný terorista - to se povedlo. Byly oběti jako Vámi zmíněný policista:)

0 0
možnosti
AH

Ach ano, milý Michale, "něco podobného" Vašemu článku už jsem od začátku roku někde slyšela, byl to francouzský premiér Manuel Valss a v projevu ke studentům mimo jiné pronesl "budete si MUSET zvyknout na útoky islamistů" ...

A já říkám: TAK TO TEDY NE!!! Na žádné útoky si nemusíme a nebudeme zvykat, protože je naším výsostným právem, abychom se sami rozhodli, jestli budeme číst časopis Charlie Hebdo nebo Čtyřlístek. Protože je naším výsostným právem, abychom se SVOBODNĚ rozhodli, koho do naší země přijmeme s plným respektem k němu, ale naopak i s jeho plným respektem k našim tradicím a zákonům, způsobu života...

To, že se můžete, Michale, rozhodnout, jestli jste Charlie Hebdo nebo Ahmed, je jen díky svobodám, které tady naštěstí stále ještě máme. Redaktorům Charlie Hebdo byla svoboda projevu velmi brutálně odňata. A naštěstí s tím převážná většina Evropanů nesouhlasí! (mimochodem, ta nejdůležitější svoboda, kterou - zaplaťpánbůh - ještě máme, je svobodná vůle)

A Vám, Michale, doporučím jednu věc, než zase příště něco tak příšerně hloupého vypustíte z pera, sedněte a čerpejte vědomosti, ze současnosti i historie, aby Vaše "plácnutí do blogu" nebylo jen obyčejné zviditelňování.

Hezký večer.

14 0
možnosti
TT

Mladíku, když zveřejňuješ hlod mnohem nechutnější a mnohem víc pobuřující Rv:-P, než aby dosáhl nejhoršímu hlodu v Charllie Hebdo všech dob po kotníky, tak mně to dává právo k čemu? Podříznutí krku, kamenování, křižování?

6 0
možnosti
Foto

Dovoím si být trochu více jízlivý, madý muži ....

Když se tak opíráte do všech, kteří "něco" udělali, že se tím chtěli jen zviditelnit, nepsal jste tento blog jen proto, abyste se zviditelnil vy sám? ;-)

11 0
možnosti
M

6. 3. 2015 15:23

Chtěl jsem na téma vyjádřit svůj názor, protože mě zaujalo v souvislosti se zmíněnou výstavou v DOXu. Přiznávám, že téma je lákavé, proto si lidé budou chtít nejspíš o něm něco přečíst. Ale zase který autor by chtěl, aby jeho články nikdo nečetl? ;-)

0 1
možnosti
DK

Vystiznejsi nez "je suis Charlie" a "je susi Ahmed" je "nabozenstvi je blbost". bez ohledu na to, zda je mirumilovne, agresivni, jakekoliv. At si kazdy veri v co chce, je to jeho vec. Ale jak krestanstvi, tak islam jsou proste pohadky. Ono i mnozi ti "verici" uz toho nabozenstvi maji kolikrat plne zuby, protoze je to omezuje. Ne kazdeho mlaceni hlavou o koberec a blaboleni dusevne obohati. bez nabozenstvi by byl svet o chlup lepsi. JIne by e nevyresily vsechny problemy, nevyresila by se ani vetsina z nich, ale preci jen by bylo lip, kdyby se vetsina lidi ridila rozumem. Bohuzel.

5 2
možnosti
Foto

Chjo, Bože, do čeho jsi to tu duši vrazil;-(;-(

2 3
možnosti
TP

Kdyby mel dnes Hitler tolik nostalgickych a fanatickych stoupencu jako Mohamed, taky byste tvurcum filmu "Zitra rano vstanu a oparim se cajem" vzkazal, ze za takovou urazku musi pocitat s "odpovidajici" reakci?

10 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Začátky jsou těžké.