Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Dozvěděl jsem se o smrti muslimského policisty až od vás. Děkuji.

Diskutujme tedy o tom, komu postavit největší pomník. Na stavbu pomníku je ještě dost času si to rozmyslet.

0 0
možnosti
OK

P.S.: A Vaše úvaha o "oprávněnosti" je opravdu "myšlenkový skvost". Vypadá to, že tvoříte abyste tvořil. Podle toho to také dopadlo...

1 0
možnosti
OK

"Naskýtá se nám proto otázka svobody slova. Jak ji definovat? Řekl bych, že média mohou otisknout naprosto všechno, musí si ale při publikaci uvědomit, že s dílem berou naprostou odpovědnost. Když publikují něco podobně radikálního, jako jsou třeba zmíněné karikatury, musejí očekávat „odpovídající“ reakci. Otázkou je, jaká reakce je vlastně adekvátní odpovědí." 

Pardon, ale je to bla, bla, bla.  Váš JASNÝ názor je jaký ?  "...média mohou otisknout naprosto všechno, musí si ale při publikaci uvědomit, že s dílem berou naprostou odpovědnost... "   Takže mohou nebo nemohou ? Mohou, ale vlastně nemohou......

3 0
možnosti
DK

Herec Vladimír Šmeral ve filmu Skřivánci na niti představoval ministra Nejedlého. V jednom z dialogů se ptá: "Kdo je ten předčasně zmoudřelý mladík?"

Asi tak.

5 0
možnosti
Foto

Autora blogu bych dokázal výstižně pojmenovat, ale nechci přijít o dukáty - vlastně íčka. Šetřím na vstupenku do ZOO :-P

0 0
možnosti
M

7. 3. 2015 6:30

jen do toho. ;-)

0 0
možnosti
JP

J75o96s44e23f 30P97o39t38r

7. 3. 2015 0:17

Český bulvár BLESK  vychází denně v milionovém nákladu. Má takovou úroveň, že jeho čtenářům bych vzal hlasovací právo, protože ti o sobě rozhodovat kvůli infantilnímu myšlení nemůžou, ale rozhodují i o mě.

Ten týdeník vycházel v nákladu 50 tisích týdně. Už jen při tomto srovnání musí být každému jasné, že ho kupovala jen spodina spodiny a nuly, neschopní  redaktoři museli urážet všechno mkolem sebe, jen aby je někdo koupil.

0 0
možnosti
OP

Autor si říká redaktor, ale ve svém díle si ani neumí odpovědět na tu zásadní otázku.

2 0
možnosti
PK

Tak konečně ten levičáckej marxismus přivandroval i sem. This train has no brakes :^) Sem fakt zvědavej, kam nás tihle omlouvači dostanou, ti určitě totiž bránit nikoho nebudou.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
Foto

Nejste ani Ahmed, ale - nemohu to napsat, přišel bych o íčka.

Lidé jako Vy si koledují o malér, protože nedokáží poznat, kde je nebezpečí.

FUJ! Rv

6 0
možnosti
LR

Ještě je mladý a teprve se klube z vejce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Začátky jsou těžké.